About

Petra Sušanj, Fashion.hr 2015., photo by Gordana Sermek

Poštovani klijenti i kupci! 🙂

Šminkanjem se bavim od 2012. godine, a u međuvremenu sam završila edukacije za profesionalnog makeup artista na makeup akademijama u Zagrebu (Ministry of Beauty, 2013.) i u Londonu (Academy of Freelance Makeup – AOFM, 2015.). Osim toga, konstantno se usavršavam i unaprijeđujem na masterclass seminarima kod poznatih svjetskih vizažista kao što su Rae Morris, Olga Tomina, Julia Voron, Mia Connor i drugi. Sudjelovala sam i radila na svim većim modnim događanjima u Hrvatskoj, od kojih bih posebno istaknula Fashion.hr, Cro A Porter, Modni Ormar, jubilarnu reviju Matije Vuice u HNK za 35. godišnjicu dizajnerske karijere itd. U slobodno vrijeme, na blog sekciji ove web stranice, pišem o kozmetičkim proizvodima.

Nakon dugogodišnjeg sna i gotovo tri godine intenzivnog rada na vlastitoj kolekciji kistova, krajem 2019. lansirala sam The Brush Stash – prvi hrvatski brend vrhunskih, luksuznih kistova za šminkanje koje sam pomno dizajnirala sama, a za mene su ih ručno izradili najbolji živući majstori tog predivnog zanata – artisani iz japanskog gradića Kumana. Više detalja o The Brush kistovima možete pročitati ovdje.

Polovicom 2020. godine otvaram i vlastiti studio za šminkanje te showroom za The Brush Stash kistove u centru Zagreba, na adresi Ulica Kneza Domagoja 25, gdje šminkam za apsolutno sve vaše posebne prigode – vjenčanja, promocije, maturalne zabave, krštenja, domjenke… Osim toga, u The Brush Stash studiju održavam i različite levele edukacija šminkanja za osobne i profesionalne potrebe (za sve detalje o edukacijama kliknite ovdje). Ukoliko želite naučiti šminkati ili jednostavno tražite profinjen, elegantan makeup s kojim ćete izgledati kao najbolja verzija sebe te očekujete vrhunsku uslugu s najkvalitetnijim proizvodima koje današnje tržište nudi, došli ste na pravo mjesto.

Za više detalja o uslugama šminkanja, cijenama i brendovima s kojima radim, kliknite ovdje.

Za sve ostale informacije, poslovne upite i rezervacije termina, slobodno se javite na thebrushstash@gmail.com ili u inbox naše Facebook stranice.

IMG_3913

Hvala Vam na čitanju i veselim se budućoj suradnji,
srdačan pozdrav, Petra 🙂

2 thoughts on “About

Leave a Reply