Black Friday popusti i novi The Brush Stash mini set – Top Blending Squad! :)

The Brush Stash (Black Friday discounts)

Ekipa bok! Nadam se da ste svi dobro i da uživate u vikendu 🙂 Svima koji su bolesni (jer vidim da su se viroze poprilično proširile) – želim vam što brži i lakši oporavak te držim fige da sve prođe okej! A za one raspoložene za blagdanski shopping – počevši s ovim vikendom, pa sve do Sv. Nikole krajem idućeg tjedna, nudimo vam odlične Black Friday popuste! Popusti će biti aktivni i na webshopu, i u The Brush Stash studiju u Draškovićevoj 60. 😀

Osim toga, poslušali smo vaše želje i prijedloge te u skladu s njima, u ponudu naših popularnih mini setova dodali još jednog prekrasnog člana – Top Blending Squad u kojem se nalaze sva četiri naša klasična, okrugla kista za blendanje – a čim su u setu, dobivate i veći popust! 😉

The Brush Stash Top Blending Squad (before and after wash)

Na desnoj strani prethodne slike možete vidjeti kako naš predivni kvartet izgleda nakon pranja – saikoho dlaka tada ima tendenciju malo se raširiti, a kistovi izgledaju punije i pahuljastije nego prije prvog pranja. Ovisno o osobnim preferencijama (veličini i obliku kapaka i sl.), ovo je nešto što mnogi od nas vole. A za one koji preferiraju da kistovi i nakon pranja zadrže uži, špičastiji i precizniji oblik, postoji jednostavan trik – kistove nakon pranja i nježnog cijeđenja (a prije sušenja) prstima nježno stisnite te zagladite “odbjegle” dlačice u početni oblik uz pomoć kapljice čistog aloe vera gela koju ste prethodno razmazali po jagodicama prstiju. Gel će se naknadno bez problema strusiti s kistova, a tijekom sušenja će držati dlačice na okupu pa se neće raširiti, kao što im je inače u prirodi ako ih ostavimo da se suše bez ikakve intervencije. 🙂 U slučaju da vam se ne da zezati s Aloe Verom, uvijek ih možete sušiti u The Brush Guard ili bilo kojim drugim mrežicama slične namjene, možete ih zamotati u tanki sloj papirnate maramice itd.

The Brush Stash blending brushes (size comparisons)

A zbog učestalih upita o usporedbama veličine The Brush Stash kistova s kistovima drugih brendova, na webshop smo dodali točne mjere svakog pojedinačnog kista. Osim toga, napravila sam vam i kolaže s prikazima svih naših kistova uz druge, veličinom slične kistove u mojoj kolekciji. Nadam se da će vam sličice biti korisne!

The Brush Stash flat and pencil brushes (size comparisons)

Za sva ostala pitanja i pomoć pri odabiru vaših The Brush Stash kistova, uvijek sam na raspolaganju u inboxima naših social media platformi ili na našoj mail adresi.

Šaljem puse i pozdrave, Petra 🙂

Leave a Reply