Edukacije

Volite se šminkati i želite svakodnevno izgledati kao najbolja verzija sebe, ali niste sigurni kakve nijanse vam najbolje stoje? Mučite se s odabirom odgovarajućih proizvoda za svoj tip kože, ispravnih nijansi pudera ili najlaskavijih kombinacija sjenila? Želite se naučiti savršeno našminkati u skladu sa svojim crtama lica, nijansom tena i bojom očiju? Pogubili ste se u nepreglednoj masi proizvoda koje današnje tržište nudi i dosta vam je kupovanja naslijepo? Dosta vam je impulzivnih kupnji, gomilanja proizvoda koji vam zapravo ne odgovaraju i gubljenja novca na proizvode s kojima na kraju niste zadovoljni? Došli ste u životnu fazu kad sve više cijenite kvalitetu nad kvantitetom i želite malu, ali super probranu i kvalitetnu makeup kolekciju koju ćete svakodnevno s užitkom koristiti i iz koje će vam svaki proizvod savršeno odgovarati te imati svoju konkretnu svrhu?

A možda ste već usavršili šminkanje na sebi, u međuvremenu se zaljubili u makeup i htjeli biste naučiti puno više te se školovati za profesionalnog vizažista? Ili se već bavite šminkanjem i puno toga znate, ali biste htjeli izbrusiti i usavršiti neke elemente koji vam lošije idu?

Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od spomenutih pitanja, imamo rješenje za vas! U The Brush Stash studiju nudimo različite levele i pakete edukacija – od onih za osobne potrebe, preko edukacija namijenjenih svima koji se šminkanjem žele baviti profesionalno, do specifičnih usavršavanja za one koji žele nadograditi i unaprijediti već postojeće znanje.

Na linkovima koji slijede, možete pročitati detalje o svim vrstama edukacija koje nudimo.

Edukacije za osobne potrebe
Osnovna edukacija za profesionalnog vizažista
Complete Pro edukacija za profesionalnog vizažista
Edukacije u svrhu usavršavanja

Za sve dodatne informacije i rezervacije termina, slobodno nas kontaktirajte na thebrushstash@gmail.com 🙂