Novo u The Brush Stash ponudi – univerzalni poklon bonovi i personalizirane darovne kartice! :)

The Brush Stash poklon bon od 500 kn

Dragi moji čitatelji, klijenti i kupci – napokon sam uspjela provesti u djelo nešto što već jako dugo tražite, ali dosad nije bilo izvedivo – na The Brush Stash webshop stigli su univerzalni poklon bonovi i potpuno individualizirane darovne kartice! 😀 Kao što se od nas i očekuje, naši poklon bonovi morali su biti nešto zaista posebno – nije uopće dolazilo u obzir da napravimo one dosadne, generičke, korporativne low effort kartice, već nešto što će samo po sebi – vizualno, kvalitetom i ukupnim doživljajem biti dostojno The Brush Stash brenda. Htjeli smo da se svaka draga osoba koja u ruke dobije naš poklon bon iste sekunde osjeća kao kraljica (a ne tek onda kad ih iskoristi za kupnju nečeg konkretnog iz našeg asortimana).

The Brush Stash poklon bonovi od 200, 500 i 1000 kn

Poklon bonovi dolaze u iznosima od 200, 500 i 1000 kn i idealan su poklon za sve kojima želite pokloniti (ili im pomoći da si priušte) nešto od naših proizvoda ili usluga, ali ne znate što točno odabrati, a želite da poklon bude iznenađenje (bez prethodnog “ispitivanja terena” koje bi moglo odati vaše namjere). 😉

Osim univerzalnih (novčanih) poklon bonova koji se u roku od godinu dana mogu iskoristiti za sve naše dostupne proizvode i usluge, u ponudi imamo i potpuno individualizirane darovne kartice za privatne makeup edukacije koje radimo specifično na ime osobe na koju želite da kartica glasi.

The Brush Stash personalizirana darovna kartica (individualne makeup edukacije)

Btw, jeste li ikad vidjeli ljepše pakiranje? Svi naši poklon bonovi dolaze u prepoznatljivom, luksuznom pakiranju (kao i naši kistovi) tako da su sami po sebi predivan poklon (ne samo “iznutra”, već i izvana) koji dragoj osobi možete s ponosom, i bez dodatnog umotavanja, staviti direktno pod bor. Isti dizajn ostaje i za rođendane, godišnjice i sve ostale posebne prilike – nije samo blagdanski limited edition! Smatram da najljepše stvari nastaju onda kada “good enough” nije opcija, i kada se teži samo najboljem i najljepšem iskustvu za svoje kupce. 😀 Poklon bonovi su, kao i naši kistovi, rađeni ručno s puno ljubavi i posvećenosti svakom, i najmanjem detalju. Kako vam se čine?? Nadam se da vam se sviđaju i da se prepozna sva ljubav uložena u njihovo stvaranje!

The Brush Stash personalized gift card (private makeup lessons)

I samo mali info – ako želite da vam paketići s našeg webshopa stignu do srijede navečer (prije Badnjaka), moraju biti naručeni najkasnije do utorka u 9 sati ujutro (za sve adrese u Hrvatskoj).

Do skorog čitanja, šaljem puse i pozdrave, Petra 🙂

Leave a Reply