O sadržaju bloga

PRIOPĆENJE/DISCLOSURE

1. Kompletan sadržaj ovog bloga pisan je u najboljoj mogućoj namjeri da svojim iskustvom pomognem Vama, čitateljima. Unatoč tome, molim Vas da apsolutno svim savjetima na koje ovdje naiđete pristupite zdravorazumski, a pogotovo onima koji se tiču preparativne kozmetike. Nisam dermatolog, niti kozmetičarka, tako da kompletan sadržaj bloga koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Ako je neki proizvod meni odličan, to nikako nije garancija da će isti učinak imati i na Vama, i obratno. Isto tako, možete biti alergični na jedan jedini sastojak određenog proizvoda, tako da se prije kupovine i korištenja proizvoda dobro informirajte i na ostalim izvorima informacija. Iako ću se uvijek maksimalno potruditi opisati za koji tip kože preporučam određeni proizvod, apsolutno ne snosim odgovornost za bilo kakve negativne posljedice koje možete imati uslijed korištenja nekog recenziranog proizvoda.  

2. Svi proizvodi recenzirani na blogu (ukoliko nije vrlo jasno naglašeno drugačije) kupljeni su mojim novcem. Blog je nastao isključivo iz moje velike ljubavi prema kozmetici i umjetnosti, i nikada ga neću kompromitirati lažnim  recenzijama. Zadržavam apsolutno pravo na svoje subjektivno i iskreno mišljenje o svakom proizvodu koji na blogu bude spomenut, i jedino takvo ćete i dobiti. Ne isključujem mogućnost plaćenih suradnji u budućnosti, i rado ću surađivati s brandovima čije proizvode i inače volim i koristim, i čiji način poslovanja cijenim, ali pozitivnu recenziju ću napisati isključivo i samo onda ako o proizvodu zaista imam pozitivno mišljenje. Isto tako, ako ikad dođe do sponzoriranih suradnji, takve će biti jasno naznačene, a Vi na vrijeme obaviješteni. Ako mi se neki proizvod ne sviđa, pozitivnu recenziju neće dobiti nikad, pa ni tad, bez obzira na sve. Previše mi je važan moj integritet, a još više Vaše vrijeme, podrška i povjerenje da bih se bavila takvim stvarima.

Stoga se ovom prilikom obraćam i predstavnicima brandova zainteresiranim za eventualnu suradnju – uvijek ste dobrodošli javiti se, i vrlo ću rado surađivati s Vama ukoliko inače cijenim i volim Vaš brand, ili ako procijenim da zajedno možemo ponuditi sadržaj koji se uklapa u koncept i sadržaj mog bloga. Naravno, pod uvjetom da ste spremni prihvatiti moje isključivo pravo na iskreno mišljenje i isto takvu recenziju, bilo ono pozitivno ili negativno, i oko toga nema kompromisa.

3. Sve fotografije i tekstovi objavljeni na blogu moje su vlasništvo. Raspolagati njima i distribuirati ih smijete isključivo uz moje pismeno dopuštenje, za koje možete zamoliti na kontakt mail adresu. Isto tako, ako iznimno u postovima koristim neke druge izvore fotografija, jasno će biti naznačeni linkovima na originalni izvor i sl.