Profesionalno šminkanje

Fashion.hr 2015, photo by Gordana Sermek

Dragi moji (budući) klijenti! 🙂

Šminkanjem se bavim od 2012. godine, a u međuvremenu sam završila edukacije za profesionalnog makeup artista na makeup akademijama u Zagrebu (Ministry of Beauty, 2013.) i u Londonu (Academy of Freelance Makeup – AOFM, 2015.). Osim toga, konstantno se usavršavam i unaprijeđujem na masterclass seminarima kod poznatih svjetskih vizažista kao što su Rae Morris, Olga Tomina, Julia Voron i Mia Connor. Sudjelovala sam i radila na svim većim modnim događanjima u Hrvatskoj, od kojih bih posebno istaknula Fashion.hr, Cro A Porter, Modni Ormar, jubilarnu reviju Matije Vuice u HNK za 35. godišnjicu dizajnerske karijere itd. Trenutačno radim na području Zagreba, a po potrebi putujem i u druge dijelove Hrvatske. Šminkam za apsolutno sve Vaše posebne prigode – vjenčanja, maturalne zabave, krštenja, domjenke… Ukoliko želite profinjen, elegantan makeup s kojim ćete izgledati kao najbolja verzija sebe te generalno vrhunsku uslugu s najkvalitetnijim proizvodima koje današnje tržište nudi, došli ste na pravo mjesto.

U nastavku ću Vam pokušati ukratko odgovoriti na najčešća pitanja koja mi klijenti postavljaju prilikom naručivanja…

Koliko vremenski traje šminkanje?
Šminkanje traje od sat do sat i 15 minuta – ovisno o kompleksnosti traženog makeup look-a.

Dolazite li kod klijenata doma?
Da, radim na terenu i ako je to moguće, po potrebi i dogovoru dolazim na Vašu željenu lokaciju. Uvjeti i cijena izlaska na teren variraju u ovisnosti o konkretnoj lokaciji i broju klijenata na istoj lokaciji.

Mogu li negdje pogledati Vaše radove?
Naravno, neke od njih možete pogledati u My Portfolio sekciji ove stranice. 🙂

Koje brendove i koji makeup koristite?
Ponosim se tim što konstantno unaprjeđujem svoj profesionalni makeup kit, tako da za Vas, svoje klijente, uvijek na raspolaganju imam vrhunske i apsolutno najbolje proizvode koje tržište u određenom trenutku nudi. Svi brendovi koje koristim spadaju u luxury, high end ili profesionalni rang, uz svega nekoliko pomno probranih i dokazanih drogerijskih favorita kojima nisam pronašla zamjenu među high end proizvodima. Ako zavirite u moj kit, pronaći ćete By Terry, Suqqu, Charlotte Tilbury, Burberry, Kevyn Aucoin, Rouge Bunny Rouge, Viseart, Chanel, Dior, Estee Lauder, Guerlain, YSL, Nars, Becca, Hourglass, Anastasia Beverly Hills, Marc Jacobs, Illamasqua, Surrat, Pixi, Lancome, Tom Ford…, a šminkat ću vas s najboljim ručno rađenim artisan japanskim kistovima – Suqqu, Chikuhodo, Hakuhodo, Koyudo, Tanseido, Wayne Goss, Rae Morris i Sonia G. Ukoliko preferirate sintetičke kistove, nema problema – zato su tu Zoeva, Illamasqua, Everyday Minerals i Ecotools.

Za sve ostale informacije, konkretnije odgovore i rezervaciju termina, slobodno se javite na thebrushstash@gmail.com

Hvala Vam na čitanju i veselim se budućoj suradnji,
Lijep pozdrav, Petra 🙂

Fashion.hr 2015., photo by Gordana Sermek