Šminkanje

Želite profinjen, elegantan makeup s kojim ćete izgledati kao najbolja verzija sebe te očekujete vrhunsku uslugu s najkvalitetnijim proizvodima koje današnje tržište nudi? Došli ste na pravo mjesto.

U nastavku ću pokušati ukratko odgovoriti na najčešća pitanja koja mi klijenti postavljaju prilikom naručivanja…

Koliko traje šminkanje?
Šminkanje traje od sat do sat i 15 minuta – ovisno o kompleksnosti traženog makeup look-a.

Koja je cijena šminkanja?
Cijena šminkanja je 450 kn (umjetne trepavice i setić sa svim što je potrebno za eventualno osvježavanje šminke svaki klijent dobiva na poklon).

Mogu li negdje pogledati vaše radove?
Naravno, neke od njih možete pogledati u Portfolio sekciji ove stranice. 🙂

Gdje se može naručiti na šminkanje ili rezervirati termin za edukaciju, te koliko ranije je potrebno javiti se za rezervaciju termina?
Za rezervaciju termina, možete se slobodno javiti mailom na thebrushstash@gmail.com ili u inbox naše Facebook stranice. Termine rezerviramo po principu – tko se prvi javi, dobiva rezervaciju. Mnogi popularni termini u jeku sezone vjenčanja i sl. znaju biti bukirani i po godinu dana unaprijed, a rijetko se dogodi da se termin nenadano oslobodi u zadnji čas. Dakle, čvrstog pravila nema, tako da se svakako javite i raspitajte (čak i ako mislite da ste zakasnili), ali svakako pokušajte svoje termine rezervirati na vrijeme kako biste izbjegli komplikacije.

Gdje se nalazi vaš studio i kako mogu najlakše doći do vas?
The Brush Stash studio i showroom za kistove nalazi se na adresi Ulica Kneza Domagoja 25 u centru Zagreba, u neposrednoj blizini hotela Sheraton i Branimir Centra, svega nekoliko minuta pješke od glavnog kolodvora ili Traumatološke bolnice. Prometno je odlično povezan s ostatkom grada mnoštvom tramvajskih linija te je udaljen tri minute hoda od javne garaže Branimir Centra.

Dolazite li kod klijenata doma?
Da, radim na terenu ukoliko je moguće iskombinirati s prethodno bukiranim terminima u studiu te po potrebi i dogovoru dolazim na vašu željenu lokaciju. Uvjeti i cijena izlaska na teren variraju u ovisnosti o udaljenosti i broju klijenata na istoj lokaciji.

Koje brendove i koji makeup koristite?
Ponosim se tim što konstantno unaprjeđujem svoj profesionalni makeup kit, tako da za vas, svoje klijente, na raspolaganju uvijek imam vrhunske i apsolutno najbolje proizvode koje tržište u određenom trenutku nudi. Svi brendovi koje koristim spadaju u luxury, high end ili profesionalni rang, uz svega nekoliko pomno probranih i dokazanih drogerijskih favorita kojima nisam pronašla zamjenu među high end proizvodima. Ako zavirite u moj kit, pronaći ćete By Terry, Suqqu, Charlotte Tilbury, Burberry, Kevyn Aucoin, Rouge Bunny Rouge, Viseart, Chanel, Dior, Estee Lauder, Guerlain, YSL, Nars, Becca, Hourglass, Anastasia Beverly Hills, Marc Jacobs, Illamasqua, Surrat, Chantecaille, Lancome, Tom Ford…, a šminkat ću vas s najboljim svjestkim ručno rađenim artisan japanskim kistovima – Suqqu, Chikuhodo, Hakuhodo, Koyudo, Tanseido, Wayne Goss, Rae Morris i naravno, vlastitim The Brush Stash kistovima. Ukoliko preferirate sintetičke opcije, nema problema – zato su tu Zoeva, Illamasqua, Everyday Minerals, Ecotools, Nastelle itd.