The Brush Stash Webshop launch!!! :)

Dragi moji čitatelji, prijatelji, kolege i klijenti – napokon je stigao i taj dan. 😀 The Brush Stash webshop je lansiran i spremni smo da najljepši kistovi na svijetu postanu dio vašeg makeup arsenala! Još jednom, hvala vam svima na strpljenju i na zaista neočekivanoj, ogromnoj količini podrške koju ste mi iskazali! <3

The Brush Stash eyeshadow brush set

A hvala i svim predivnim ljudima koji su mi pomogli da ovaj nevjerojatno kompliciran podvig provedem iz ideje u djelo – prije svega svojoj boljoj polovici bez kojeg bih odavno od svega odustala. Hvala našim obiteljima i prijateljima na neizmjernoj podršci i bodrenju u trenucima kad smo zaista mislili da nećemo moći dalje (a bilo je takvih trenutaka više nego nekoliko). Hvala mojim poslovnim partnerima iz Japana, majstorima i umjetnicima koji su moj san pretvorili u javu. Zahvalna sam im jer su prihvaćali sve moje super detaljne preinake na masi prototipa bez pogovora i što su dali sve od sebe da ostvare moju viziju. Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam prvi put svoje kistove vidjela uživo. To je nešto što se pamti cijeli život i osjećaj koji je riječima nemoguće opisati, zato neću niti pokušavati.

Hvala Dominiku i Jeleni što su mi napravili predivan webshop. Hvala Gordani na predivnim fotkama i entuzijazmu. Hvala mojoj tiskari na predivnom pakiranju za kistove. Hvala iskusnijim kolegama na savjetima i podršci te svim mojim učiteljima i mentorima od kojih sam ikad učila – Borisu Čavlini, Silvi Stojanović, Saši Jokoviću, Simoni Antonović, Olgi Tomini, Rae Morris, Julii Voron i mnogim, mnogim drugima – svi su oni (možda i ne znajući) dio ovog projekta, razvoja mene kao osobe i moje strasti prema ovom poslu te formiranja mog sna koji je danas pretočen u stvarnost.

The Brush Stash eyeshadow brush set

I na kraju, hvala svima vama – mojim čitateljima i online prijateljima, a posebno mojim klijenticama koje su me inspirirale da napravim ovaj konkretan prvi set kistova za oči. Oni su napravljeni primarno s mišlju o vašim potrebama koje sam spoznala na mnogobrojnim mini edukacijama gdje ste me upoznali s činjenicom da vam je šminkanje očiju najveći problem (ako se šminkanje uopće može nazvati problemom, ali kužimo se) te da na tržištu fali kvalitetnih kistova baš u toj ciljanoj niši. Dala sam sve od sebe da u skladu s tim napravim set vrhunskih kistova za oči u kojem će svatko moći pronaći nešto za svoje kapke i naravno, u procesu se zaljubiti u kistove ovog ranga (u što ne sumnjam). The Brush Stash set je dizajniran kao kombinacija pomno unaprijeđenih verzija nekih mojih starih favorita i klasičnog tipa kistova uz dodatak nekih novih oblika koje sam oduvijek priželjkivala, ali ih ni sama nisam imala u svojoj ogromnoj kolekciji jer nisu postojali. A budući da se u pravilu vodim onom – “ako želiš da se nešto napravi, izvoli napravi sam” – tu smo gdje jesmo. 😀 Nadam se da će vam se The Brush Stash kistovi svidjeti, da ćete postati jednaki zaljubljenici u kistove kao što sam ja te da će vas moji kistovi vjerno služiti dugi niz godina! 🙂

Još nekoliko informacija o webshopu, shippingu i slično:

  • za shipping partnera odabrali smo GLS iz, vjerujem, svima očitih razloga. Brzi su, pouzdani i osobno sam oduvijek prezadovoljna s njima. Po naputku GLS-a, prenosim da će prve narudžbe biti poslane u utorak! 🙂 Regularna cijena dostave za Hrvatsku biti će 30 kn, a za 3 kupljena kista (ili više) shipping će biti besplatan.
  • prvih nekoliko dana shipping će biti otvoren samo za Hrvatsku, a ubrzo nakon toga kistovi će se moći naručiti i internacionalno!
  • plaćanje će za početak biti omogućeno Maestro, MasterCard i Visa karticama te pouzećem. Pouzeće je dodatna usluga koju GLS nudi pa se stoga dodatno naplaćuje 4 kn po paketu.
The Brush Stash eyeshadow brush set

I za kraj, molim vas za strpljenje i razumijevanje u slučaju bilo kakvih potencijalnih bugova i zastoja – znate i sami da su počeci teški jer je neke stvari nemoguće predvidjeti (npr. koliko će korisnika odjednom posjetiti webshop, hoće li se nešto srušiti i sl.), ali mi ćemo u svakom slučaju non stop biti na raspolaganju i ako negdje zapne, sve ćemo u hodu riješiti što je prije moguće na vaše zadovoljstvo! 🙂

Hvala vam svima još jednom – webshop je lansiran i sada ga možete ga posjetiti! Držite fige da sve dobro prođe! <3

Šaljem puse svima, čitamo se uskoro, Petra 🙂

4 thoughts on “The Brush Stash Webshop launch!!! :)

Leave a Reply