Veliki božićni popusti na The Brush Stash webshopu i mali info o izglednoj budućnosti fude kistova! :)

The Brush Stash Christmas discounts

Dragi moji ljubitelji The Brush Stash kistova, budući da sam vas ove godine zbog trudnoće zapostavila i nije baš bilo (vremena za) puno popusta niti darivanja, odlučila sam godinu završiti u slavljeničkom tonu i pokloniti vam najveće popuste dosad na sve naše pojedinačne kistove i setove! Pojedinačni kistovi su sniženi za čak 20%, mali setovi za 22% i 23%, a veliki The Brush Stash set za oči za 25%!!! 🙂

Svakako iskoristite priliku budući da su količine preostalog stocka jako ograničene i ovo će vjerojatno biti zadnji put da su kistovi dostupni po originalnim cijenama. Zbog inflacije i strašnog porasta apsolutno svih troškova poslovanja, (a pogotovo troškova sirovina za kistove i nestašice našeg, premium razreda dlake), cijene kistova će u idućoj godini vrlo vjerojatno rasti ako želimo zadržati originalnu kvalitetu (a ništa drugo za mene zapravo uopće nije opcija).

Osim toga, ako pratite fude svijet (prevedeno – svijet ručno rađenih, vrhunskih Kumano kistova), vjerojatno ste i sami primijetili da je u posljednjih nekoliko godina masa top of the line brendova ili potpuno prešla na sintetiku, ili pristala na razne mikseve sa sintetikom i nižim razredima prirodne dlake nego što je prethodno bio slučaj. Dakle, kvaliteta u fude svijetu u prosjeku generalno pada, a cijene tih istih proizvoda zbog inflacije i svih ostalih povećanih troškova poslovanja rastu, što me kao zaljubljenika u vrhunske, ručno rađene kistove izuzetno rastužuje. Moj mali brend je tome odolijevao do krajnjih granica i nikad dosad nismo pristajali na kompromise po pitanju kvalitete, niti podizali cijene (na svoju štetu), a što će biti dalje – vidjet ćemo. Do dlake na kakvoj ja inzistiram i s kakvom smo radili naše kistove od samog početka postalo je jako teško doći čak i ako si je spreman masno platiti, tako da je budućnost fude kistova u ovom trenutku zaista neizvjesna.

Uglavnom, iskoristite priliku ako ste planirali kupiti The Brush Stash kistove, jer vjerojatno je dosad najbolja, a ujedno i zadnja po pitanju ove cijene, a lako moguće i generalne dostupnosti naše vrhunske dlake u izuzetnoj gustoći i besprijekornoj izvedbi kakvom se oduvijek ponosimo.

I mali info od naše kurirske služe GLS – ako želite da vaši paketići stignu do Badnjaka, naručite ih najkasnije do četvrtka u 10 sati za kontinentalni dio Hrvatske, ili do srijede za otoke i dubrovačko područje.

Ako se do tada ne čujemo, želim vam svima puno sreće, zdravlja, lijepih trenutaka sa svojim najdražima i na kraju – čestit Božić te sretnu i blagoslovljenu novu godinu!

Šaljem puse, Petra 🥰🎄

Leave a Reply