Veliki The Brush Stash “End of Summer” popusti :)

The Brush Stash End of Summer discounts!!!

Ovaj vikend mi je bio stvarno odličan – koliko god mi je trebao odmor i odmak od posla, toliko sam na kraju jedva čekala vratiti se šminkanju i druženju s klijenticama. Neopisivo sam zahvalna što imam priliku raditi ono što volim i što provodim vrijeme s takvim divnim ženama!

Osim standardnih pohvala po pitanju šminke, dobila sam i kritiku da sam najgori prodavač na svijetu jer (opet) nisam dala klijenticama da kupe kistove nakon šminkanja budući da sam znala da danas planiram popust, pa sam im napomenula da radije pričekaju nedjelju i povoljniji deal. Kažu da nikad od mene Charlotte Tilbury koja bi im mogla uvaliti pijesak u pustinji, ali, što je, tu je! 😆

U to ime – budući da jako dugo nismo imali nikakve popuste, odlučila sam organizirati “end of summer” deal za kraj ljeta. Znam da ljeto kalendarski još uvijek nije gotovo, ali, nakon što sam se vratila s mora i iskoračila iz auta u zagrebačkih 15 stupnjeva i skoro doživjela mini infarkt od šoka, prekrižila sam kalendar i izvadila dugačku pidžamu iz ormara. Za mene je jesen i službeno počela! 😀

Naši pojedinačni kistovi bit će sniženi za 15%, mini setovi od tri kista za 18%, mini setovi od četiri kista za savršenih 20%, a veliki The Brush Stash set za čak 25%!!!

Popusti će na The Brush Stash webshopu trajati do kraja idućeg tjedna (do nedjelje u ponoć), a moći će se iskoristiti i u showroomu – ako kistiće želite isprepipati i isprobati uživo prije kupnje, svakako navratite u Draškovićevu 60 od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 18 sati. Popusti će vrijediti i na dogovorenim terminima šminkanja te edukacija nadolazeći vikend.

Mi se uskoro čitamo u idućem postu, a do tada, šaljem puse!
Petra 🙂

The Brush Stash End of Summer discounts!!!

Leave a Reply