Blog sale, summer 2017!!! :)

Blog sale spring 2017

Ekipa, uskoro opet putujem pa moram rasteretiti dio kozmetike koju ne koristim. 🙂 Bez puno odugovlačenja, prelazimo na stvar. U sve cijene je uračunata preporučena poštarina za Hrvatsku, a stvari vam šaljem odmah nakon vidljive uplate. Ako nešto želite kupiti, molim vas javite mi se u inbox na Facebook stranici bloga, tamo najbrže vidim poruku i odmah odgovaram. Ako nemate facebook, možete pisati na thebrushstash@gmail.com. I pliz, samo ozbiljni upiti, odnosno ako zbilja želite stvar kupiti, da ne gubimo vrijeme. Pa idemo redom…

Lot ruževa

Lot od 14 ruževa (jedan mi je uspio promaknuti za slikanje), slika je realna i vidi se trenutačno stanje, slikano neki dan. 400 kn svi zajedno, a ako ne želite sve, minimalno 4 komada po narudžbi. Većina je djelomično odrezana/depotirana u pro palete (neki s gornje, a neki s donje strane), a neki su samo swatchani ili korišteni 1-2 x (npr. matte L’oreal ruževi Freida i Laetitia, Addiction Cheek Stick, Catrice sjajilo je novo neotvoreno). Na slici su redom s lijeva na desno Addiction Cheek Stick u nijansi Amazing, Sleek Mystic, Bourjois Rouge Edition 07, L’oreal Freida, Artdeco 607, Artdeco 03, Maybelline 470, Artdeco 421, Loreal matte Laetitia, Nars matte Terre de Feau, Dior Black Tie Plum, Inglot 289, Catrice 130. I još fali Loreal Heike (pola odrezano) koji sam skužila tek naknadno nakon što sam ove poslikala tako da i on upada u lot. Možda dobro dođe nekome tko si želi upotpuniti kit ili isprobati hrpu nijansi odjednom. 🙂 Svi ruževi su dezinficirani.

Lot kremastih sjenila
Lot kremastih sjenila

 

Lot kremastih sjenila u sticku, 250 kn za svih 6 komada. U lotu su Kiko 05, 13, 16, 42 i Lancome 06 i 08. Obje formule su super trajne, jednom kad se nanesu s kapka ne mrdaju dok ih vi ne odlučite skinuti. Odlični za ljeto i vrućine koje nam dolaze. Svi swatchani 1-2 x. Čepovi na nekim Kiko nijansama su mrvicu napuknuti, ali se normalno mogu zatvoriti.

Lot lakova za nokte

Lot lakova za nokte, svi potpuno novi nekorišteni. Ne sjećam se jesam li koji od njih ikada otvarala, ali mislim da nisam. Svi zajedno za 150 kn. U lotu su Illamasqua Phallic, Essence LE 50s Girls Reloaded, Flormar 432 i Deborah 827.

YSL Glossy Stains

YSL Glossy Stains u nijansama 15 i 39. Nijansa 15 korištena 1-2 x jednokratnim aplikatorom, druga nekorištena. Pojedinačno za 150 kn, ili zajedno za 250 kn.

Afrodita Ginko pjena za kosu

Afrodita pjena za kosu od ginka, potpuno nova neotvorena, 50 kn.

Huda Beauty trepavice Giselle

Huda Beauty trepavice, model Giselle #1. Potpuno nove nekorištene. 100 kn.

Caudalie Instant Foaming Cleanser

Caudalie pjena za umivanje, jednom korištena, 90 kn.

Zoeva 114 Luxe Face Focus kist u rose gold verziji, potpuno nov nekorišten. 110 kn. Predivan kistić, oblikom jako sličan Wayne Goss Airbrush kistu. Pogodan za konturiranje/highlight ili setting/blotanje manjih područja lica (t-zone, podočnjaka itd.).

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, možete ih postaviti u komentarima, u inboxu Fb stranice ili na mail naveden u početku teksta.

Čitamo se uskoro! :*

 

Leave a Reply