Caudalie Giveaway :)

Budući da stalno pričam o Caudalie proizvodima, pripremila sam vam jedno malo darivanje kao uvod u veće o kojem ćete uskoro biti obaviješteni. 🙂 Neću previše brndati o tome koliko mi znači to što me čitate, to ste dosad sigurno već shvatili, pa da se ne ponavljam… 😀 Uglavnom, trenutačno radim na jednoj malo većoj ideji, odnosno darivanju, koje će uskoro biti objavljeno, a za koje ćete se morati malo više potruditi. No, dok to definitivno ne sredim i ne smislim što ću točno i kako, odlučila sam vam pokloniti dva mala paketića proizvoda jednog od mojih najdražih brandova, koje i sama non stop koristim i obožavam. <3 🙂

Caudalie Giveaway 2
Caudalie Cleansing Water & Lip Conditioner Giveaway
Caudalie Giveaway 1
Caudalie Hand And Nail Cream & Lip Conditioner Giveaway

UVJETI SUDJELOVANJA:

U darivanju mogu sudjelovati sve osobe s prebivalištem u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Sloveniji, a izvlače se dva dobitnika, svakome po jedan poklon.

Svaka osoba može imati ukupno 10 prijava, koje ćete unositi u Rafflecopter widget na kraju posta. Obavezno je samo ostaviti komentar na ovaj blog post, u kojem ćete napisati koji poklon želite – paketić s micelarnom, ili kremom za ruke. Sve ostale prijave su opcionalne!!!!! Dakle, nisu obavezne, ali što ih više ispunite, povećavate si šansu da budete izvučeni. 🙂

Za dodatne prijave možete:

 1. Like-ati The Brush Stash Facebook stranicu, ako već niste, i u Rafflecopter unijeti nick pod kojim me pratite. Ako ste od prije fan stranice, također ostavite nick 🙂 (ovaj korak donosi 2 dodatne prijave)
 2. Share-ati Facebook post o darivanju na public (2 dodatne prijave)
 3. Pratiti The Brush Stash na Twitteru (1 dodatna prijava)
 4. Retweet-ati tweet o darivanju (1 dodatna prijava)
 5. Pratiti The Brush Stash na Instagramu (2 dodatne prijave)
  6.Pratiti The Brush Stash na Bloglovinu (1 dodatna prijava)

Dakle, ukupno možete imati 10 prijava (jedna osnovna kod komentiranja blog posta i 9 dodatnih), a sve ih unosite dolje u Rafflecopter widget, koji će na kraju darivanja izvući dobitnike. Prijave su otvorene do 21.07.2015., a dobitnike ću objaviti dva-tri dana nakon toga i javiti im se mailom.

Molim Vas, bez duplih accountova, “profi” igrača i sličnih gluposti. Budite sigurni da ću takve prijave prokužiti i diskvalificirati bez posebnog upozorenja.

Hvala Vam na sudjelovanju! 🙂 A sada trk na prijave, i sretno svima!!!!!! :*

a Rafflecopter giveaway

79 thoughts on “Caudalie Giveaway :)

 1. Ne koristim tw a ni instagram 🙂
  Nadam se da sam dobro shvatila pravila.
  Želela bih paketić sa kremom za ruke.

 2. Ovo je moja prva prijava, ikad, za neku nagradnu igru … pa možda i osvojim paketić sa micelarnom vodicom…

Leave a Reply